Kamikaze 2018
Kamikaze 2018

Kamikaze 2018

Maak kennis met de KA Sail KAMIKAZE, de nieuwe verbeterde uitvoering van de welbekende KRYPTO! Ben jij new school cool, dan is dit 100% het zeil voor jou!

Kleur
  • Yellow / Blue
Zeilmaten
  • 5.0
Niet op voorraad
€ 509
Inclusief belasting

 

Met een super lichte 4-latten set-up, is de KA Sail KAMIKAZE ons belangrijkste wave zeil voor 2018, speciaal ontworpen voor die windsurfers die graag een veel levendiger zeil in hun quiver willen hebben…

In navolging op het zeer succesvolle eerste jaar van de KAMIKAZE in 2017, hebben we nu voor 2018 slechts een aantal kleine aanpassingen gemaakt om de performance van dit zeil nog verder te verbeteren. Meest opvallend is de aanpassing van de outline van het zeil voornamelijk rondom de leech om het klapperen van het zeil te verminderen in overpowerde vaaromstandigheden.

Een leech cut-away is geintroduceerd net onder de derde lat, om de reflex rondom deze lat te vergroten met als resultaat een softere transitie van de krachten bij het verkrijgen van extra power in je zeil en een betere controle op ruig water.

ONVERWOESTBAAR KARACTER

Vergeleken met de KILLER heeft de KAMIKAZE een korter en meer compact profiel en iets minder foil shape voor een onverwoestbaar karakter. We hebben nog iets meer luff curve toegevoegd aan het totale ontwerp om het windbereik van het zeil serieus te vergroten, en daardoor vult de voorzijde van het zeil nog meer op. De lengtes van de mast en giek zorgen voor een meer compacte samenstelling dan bij de KILLER.

Met de eerste introductie van de KAMIKAZE in 2017, was het duidelijk dat de KRYPTONITE designs van voorheen aan de basis lagen voor de KAMIKAZE. Met de dynamische leech en de directe, snelle reactie in de vlagen, kun je er zeker van zijn dat je met de KAMIKAZE in 2018 ook op de eerste rang zit voor een ultieme sessie op het water!!

PROFIEL STABILITEIT

Aramid Draft Lock clew stringers helpen om het drukpunt in het zeil te stabiliseren en zorgen voor een sterkere en hogere reactiesnelheid van de clew. Het gebruik van ons eigen hightech tri-axiaal 2-ply laminaat in de top panelen van het zeil zorgt voor een verminderd swing weight. Een 7 mil dik Monofilm venster garandeert een kristal helder zicht en een snelle reactie in de vlagen, terwijl het venster in de KAMIKAZE Red is uitgevoerd in X-ply voor die riders die graag de extra veiligheid willen ervaren van een 100% X-ply constructie en een iets lichter gevoel.

KAMIKAZE VERSUS KILLER

Als we de KAMIKAZE vergelijken met de KILLER, is de eerste een duidelijk betere keuze voor surfers met een lichaamsgewicht onder de 85 kilo of voor hen die het meest in stabiele en minder vlagerige wind surfen. Voor de iets zwaardere riders, geeft de KILLER veel meer kracht en iets meer stabiliteit in vlagerige “aan/uit” omstandigheden.

KENMERKENDE DETAILS

Onder de karacteristieke details van dit zeil kunnen we onder meer de roestvrij stalen triple tack pulley opnoemen voor het soepel downhaulen, met extra sterke webbing verstevigde roestvrij stalen clew ogen en een flink aantal andere beschermingen voor het zeil zoals PVC voet bescherming, met Kevlar verstevigde top bescherming en de extra’s aan de uiteinden van de latten.

Lichter, sterker en meer interactief…

Met het design van de 2018 KAMIKAZE wave zeilen heeft het design team een veel lichter, sterker en veel interactiever zeil gecreëerd, waarbij wave en freestyle surfen tot nieuwe hoogtes worden gebracht … gewoon niet meer van deze wereld! Te gekke wave actie!

KAMI = GODDELIJK … KAZE = WIND

KAMIKAZE, VOOR TE GEKKE EXTREME WAVE ACTIE!

Discipline
Wave
Latten
4
6011638221211

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Lees hier meer over in ons privacybeleid.