PRIVACY VOORWAARDEN

In deze privacy voorwaarden wordt zeer precies uitgelegd op welke manier KA Sail Windsurfing gebruik maakt van en ervoor zorgt dat elk stukje persoonlijke informatie dat je met ons deelt tijdens het gebruik van onze website, correct wordt beschermd tegen misbruik. KA Sail Windsurfing ziet er streng op toe dat jouw privacy goed beschermd wordt. Indien we je vragen om bepaalde informatie online met ons te delen waardoor we je beter kunnen identificeren en informeren tijdens het gebruik van onze website, kun je er met zekerheid van uit gaan dat deze gedeelde informatie alleen met strikte inachtneming van deze privacy voorwaarden gebruikt zal worden en voor dit doel alleen.

WAT VOOR SOORT INFORMATIE VERZAMELEN WE?

  •  Je naam en functie omschrijving;

  • Contact informatie, inclusief je e-mail adres;

  • Demografische informatie zoals je postcode, voorkeuren en persoonlijke interesses en hobby’s;

  •  Andere relevante informatie met betrekking tot consumenten enquêtes, zoek opdrachten en aanbiedingen.

WAT DOEN WE MET DE INFORMATIE DIE JE MET ONS HEBT GEDEELD?

We gebruiken deze gegevens om beter te kunnen inspelen op jouw behoeften en om je een persoonlijke winkelervaring te kunnen bieden met de beste service specifiek op jou gericht. Wij gebruiken daarbij van jou zelf ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens, bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website. Daarnaast gebruiken we deze gegevens ook voor andere zeer uiteenlopende doeleinden, die je hieronder na kunt lezen:

  • Om te gebruiken ter aanvulling en compleet maken van ons interne archief;

  • Om onze services en producten verder te kunnen verbeteren;

  • Om je af en toe promotionele e-mails te kunnen sturen met informatie over nieuwe producten, speciale aanbiedingen en andere informatie waarvan wij denken dat het interessant kan zijn voor jou, met gebruik van het e-mail adres dat je ons hebt opgegeven voor dit doel;

  • Om je zo nu en dan te kunnen benaderen voor deelname aan marktonderzoeken met behulp van deze informatie. Dit kan plaatsvinden per e-mail, telefonisch, per fax of post;

  • Om met behulp van deze informatie die je met ons hebt gedeeld onze website verder te customizen en aan te passen aan jouw persoonlijke interesses.

VEILIGHEID

We zien er streng op toe dat de informatie die je met ons hebt gedeeld gegarandeerd ten alle tijden veilig is. Om te voorkomen dat deze gegevens publiek worden of toegankelijk zijn voor ongeautoriseerde personen of bedrijven, hebben we een aantal fysieke en elektronische procedures met betrekking tot het beheer van deze persoonlijke gegevens op onze website geïnstalleerd om de veiligheid hiervan te kunnen waarborgen en alle informatie die we online verzamelen meer dan voldoende te beveiligen.

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

Op onze website kunnen links voorkomen naar andere websites die interessant voor je zouden kunnen zijn. Wees je er alsjeblieft wel goed bewust van, indien je onze website verlaat via één van deze links, dat wij geen controle of zeggenschap hebben over die andere websites. Om die reden kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor de bescherming of gebrek daaraan en de privacy van enige informatie die je deelt met die website in kwestie of andere websites die niet vallen onder de strekking van onze privacy voorwaarden. Wees dus voorzichtig in het gebruik van deze andere websites en lees de privacy voorwaarden die op deze websites van toepassing zijn zeer nauwkeurig door met betrekking tot de bescherming van persoonlijke gegevens.

HET BEHEER EN DE CONTROLE VAN JOUW PERSOONLIJKE INFORMATIE

We garanderen je dat we jouw persoonlijke gegevens niet zullen verkopen of delen met derden of andere partijen, zonder nadrukkelijke toestemming van jou zelf of onder wettelijke verplichting. Wel kunnen we jouw gegevens gebruiken om je promotionele informatie toe te sturen over derden of andere partijen waarvan wij denken dat jij het interessant zou vinden, maar alleen met jouw goedkeuring vooraf. Klopt er iets niet met jouw contact gegevens of wil je een aanpassing doorgeven, neem dan alsjeblieft zo snel mogelijk contact met ons op via post of e-mail naar het bovenstaande adres. We zullen de aanpassingen dan meteen doorvoeren in ons systeem.

Product added to wishlist

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Lees hier meer over in ons privacybeleid.